dijous, 20 d’abril del 2023

Projecte identitat 5è infantil

 Línia de vida Nicoló

Abans de vacances, li va tocar exposar a  Nicoló la seva línia de vida. Va venir acompanyat de la seva mare i junts ens van mostrar fotografies de diferents moments especials de la seva vida.

També vam poder conèixer a la seva família; avis, cosins, ties, concus...Tots ells viuen a Itàlia, però a ells els hi agrada moltíssim viure a Menorca, tot i que hi ha moments on s’enyoren molt.

Van poder veure una fotografia del primer viatge a Itàlia d’en Nicoló, i a tots els vi va fer molta gràcia, ja que era molt bebè.

Els bunyols també van descobrir una gran curiositat sobre la mare del nostre company, que té una germana bessona! al principi tenien dubte si era ella dues vegades ja que es semblaven moltíssim.



Per acabar també volem compartir amb vosaltres un vídeo que ha gravat el cosí d’en Nicoló, n’Alessio  Zerbin, futbolista a l’equip de fútbol Societat Esportiva de Napoles(S.S.C Napoli). És un vídeo que tracta sobre el bullying i de la importància de cuidar i respectar a les persones del nostre entorn.


https://youtu.be/97JgbSYJUM